Cesta ke kvalitě

Dnes mi přišla celá role látky, na kterou jsem čekala přes měsíc. Rozbalím ji a jsem nadšená! Materiál vypadá skvěle a těším se jako malá holka na první kousek do nové kolekce. A jak tak na ní koukám, napadá mě něco, co by vás možná mohlo zajímat.

Nové_látky

Asi už víte, že vymýšlím netradiční oblečení. Jinak to snad ani neumím. Oblečení zajímavé atypickým střihem, barevnou kombinací nebo použitým materiálem. Hlavní a zásadní věc na tom všem je ale kvalita! Často mi píšete, jak jste nadšené z originálního a kvalitního zboží. A já vám teď prozradím, proč tomu tak je. 

Je to jako skládanka, která do sebe perfektně zapadá. Už ve chvíli, kdy přijde nápad a navrhuji nový model, přemýšlím, k čemu bude určen a co mu nesmí chybět. Tomu pak přizpůsobím střih, vymyslím technologii zpracování a vyberu ten správný materiál. Švadlenky pak vše perfektně ušijí. Všechny tyto věci spolu neodmyslitelně souvisí. Znát do detailu celý proces, od nápadu až po výrobu, to je přesně naše cesta ke kvalitě! Každý náš kousek dává smysl a je od začátku do konce detailně promyšlený a vypracovaný. Do všech modelů dáváme srdce a vaše zpětná vazba je pro nás obrovským motorem.

Naďa_dílna

Cesta ke kvalitě není procházka rajskou zahradou, ale ten pocit, když svoje dílo vidíte na ostatních je zkrátka k nezaplacení.