Athleisure

V posledních měsících jsme zažili, co znamená, když se vše zastaví. A to doslova. Změnilo se vnímání světa, nás samotných, a dokonce i módy. Zpomalený život se promítl do aktuálních kolekcí a vznikl tak nový trend s názvem Athleisure (sportovně-městský styl). Slyšíte tento výraz poprvé? Já ho znám také teprve pár dní. A to od své úžasně energické zákaznice a kamarádky Rádi.

Přemýšlela jsem, co bych tak v tuhle dobu nejradši nosila. Něco, co by bylo pohodlné, originální, hodilo by se na všechno a cítila bych se v tom žensky. Stačilo mi pár hodin a byl na světe první prototyp sportovně elegantních šatů, do kterých jsem se okamžitě zamilovala.

Hned jak je Ráďa viděla, musela je mít také a prohlásila: To je přeci Athleisure styl. A měla pravdu!

 Goci1

Základem tohoto stylu Athleisure („athletic“ + „leisure”) je kombinování neformálních či dokonce elegantních outfitů s prvky sportovního stylu. Výsledkem jsou nevšední, pohodlné a mimořádně svěží sestavy.

Kalhoty_soft (3)

Tento styl by se do češtiny dal přeložit jako sportovní, městský, pohodlný a s trochou drzosti. Je doménou spíše mladších ročníků, ale rozhodně není od věci se jím inspirovat i pokud je vám 40 a výš. Dokáže totiž perfektně omladit!

Pohodlné mikiny a legíny si velmi oblíbily módní ikony v 90. letech minulého století, později byly považovány především za oblečení do fitness a tělocvičen, ale dnes je s nadšením nosíme jak doma, tak na setkání s přáteli. Jednou z hlavních zásad trendu Athleisure je multifunkčnost a na čem nejvíce záleží, je komfort a snadné používání. Je to touha po vyváženosti a pohodlí.

 Goci (2)

Za mě se tomuto stylu věnujeme od prvopočátku vzniku značky Goci. Pohodlí, praktická stránka, originál, multifunkčnost a nadčasovost se špetkou uvolněnosti, to je přesně náš styl! Dokážeme zkombinovat zdánlivě neslučitelné a přesně to mě na tom nejvíc baví. Zkrátka v našem outfitu budete stále in.