Kolekce Jaro 2021

Také tak zbožňujete jaro? Já rozhodně ano! Nemůžu se dočkat a těším se, až odhodím silnou zimní bundu a začnu si užívat sluníčka po svém.

Proto jsem „po svém“ opět pojala i letošní jarní kolekci. Vychází z touhy po optimistických dnech plných příjemně stráveného času a pohody, která nám všem teď opravdu chybí. Zajít do společnosti a dát si kávu či sklenku s kamarádkou. Zahrát si kulečník, či zatančit si u hezké hudby. Nebo si jen tak koupit nějaký ten hezký jarní kousek pro radost. To je moje dokonalá představa. Díky ní jsem v kolekci použila barevnou kombinaci hořčice, modré a bílé, které přináší příjemný soulad a evokují tak slunečné dny plné života. Přesto je tu patrný i pocit úcty k samotnému „bytí“. Jednotlivé modely na sebe neupozorňují tolik jako dříve. Poukazují spíš na soulad, ženskou siluetu a eleganci. V tom všem však neztrácí náš rukopis a originalitu.

Kolekce_jaro_2021 (1)

Celá kolekce je opět jednoduše a stylově variabilní. Stačí vyměnit lodičky za tenisky, doladit naše triko k riflím a hned je tu ležérní outfit pro celý den.

Co bych ale ráda vyzdvihla, je materiál. Tentokrát jsem si kromě české produkce nechala dovézt pohodlné kvalitní materiály z Itálie. Nechybí tu bavlna, viskóza, len, krajka, ale i oboustranný neopren. Kromě nových nápadů se můžete těšit na kvalitu, originalitu a pohodlí.

Mezi modely naleznete modrou kalhotovou sukni, bílé košilové šaty, černou bundičku Itali, sukni s plyzé či šaty a trika různých typů. Celou kolekci nafotil Petr Šedivý Photography a prostory k focení nám poskytla Restaurace a penzion Na Sklepích.

Kolekce_jaro_2021 (2)

Tak hurá do nové kolekce… Já už si svůj top kousek vybrala! Myslete na sebe, lidé si musí umět udělat radost. A až si pořídíte jeden z našich modelů z jarní kolekce, neváhejte nám poslat fotografii. Uděláte nám s tím velkou radost.