Máma & Dcera

Máma & Dcera - Já a mé malé druhé já

Jednou jsem seděla na kávě s kamarádkou a poslouchala, jak ji dcera bere vše, co může. Sedí u jejího nočního stolku, na oči nanáší stíny, na pusu tu nejčervenější rtěnku. Přesune se potají do šatníku a bere ty o 4 čísla větší lodičky a na sebe své oblíbené sešívané šaty, které táhne jak svatební závoj za sebou. V tu chvíli si říkám: „Chce být moje kopie. Jsi její vzor.“

Šaty_sešívané_mama&dcera

Najednou se mi do hlavy vryl nápad. Myšlenka, proč by nosila šatečky své maminky. Vždyť může mít ty samé, které ji přesně padnou. Může mít své vlastní. Sladěný outfit se svou maminkou se vždy hodí a udělá radost nejen malým princeznám, ale i jejich maminkám.

Přišla jsem domů, a to co mi celou dobu běhalo v hlavě, dávám na papír. Kreslím střih. Narazím na problém. Potřebuji tu holčičku. Tu, která mi pomůže doladit všechny detaily, ty dětské. Ty, co mi dospělí neřeknou. To mi poskytly naše malé modelky Vanes a Naty.

Šaty_sešívané_dětské

Po pár schůzkách, jednáních a diskusích o tom, co je jim příjemné, co by chtěly nosit a co jim je nepříjemné, vznikla první řada dětských modelů kolekce Máma & Dcerasešívané šaty, limitka zimní šaty clothes bordó a super oblíbený šedý kabát Slim grey.

První várka byla na světa a má velký úspěch jak u malých slečen, tak u jejich maminek. Jsem ráda, že kolekce Máma & Dcera má svou oblibu na trhu.

Slibuji, že se můžete těšit na další kousky. A to již brzy!

Kabát_slim_grey (1)